JOEY'S BURGER ODENSE C

JOEY'S BURGER ODENSE C

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 1491 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Joey's Burger Odense C. Vil du vide mere? Få mere at vide

3 jul 2022 at 11:02 100 % ok , har købt flere gange hos dem …
30 jun 2022 at 22:18 Super fin mad, gode burgere, friske og i en god kvalitet,
27 jun 2022 at 21:49 Levering tog 2 timer
27 jun 2022 at 8:49 Bedste burger jeg nogensinde har smagt!
26 jun 2022 at 20:45 Meget langsom levering. Maden var godkendt, men bestemt ikke noget at juble over- 1 stykke salat i burgeren virker noget tørt og sparsomt
19 jun 2022 at 20:15 Mega god burger med friske råvare som bare smager mega godt Pomfritter er dejlig sprøde og det hele spiller bare Kan kun anbefale Joey’s burger
8 jun 2022 at 22:17 Manglede dressing i burgeren
26 maj 2022 at 6:44 Det var simpelthen bare for ringe mad. Alt får hårdt friturestegt. Øv. Det blev sidste gang jeg bestiller hos jer.
30 apr 2022 at 22:52 Maden kom halvanden time senere. Vi kontaktedede restauranten der sagde at chaufføren.
4 apr 2022 at 22:25 Maden havde sikkert været lækker nok hvis den ikke var helt kold og pommes frites kastet rundt i en papirspose
21 mar 2022 at 9:07 Bud kørte forkert, mad var kold
10 mar 2022 at 1:53 Alt var mega lækkert undtaget for at milkshake vær helt flydende da de kom :(